11 Ekim 2013 Cuma 00:00
Vali Tekinarslan, Ballıbostan Köyünü ziyaret etti

Ağrı Valisi Dr. Mehmet Tekinarslan, merkeze bağlı Ballıbostan Köyü’nü ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Ballıbostan Köyü İlk ve Ortaokulunu ziyaret eden Vali Tekinarslan, öğrenciler tarafından çiçekle karşılandı. Okulun durumu hakkında bilgi alan Vali Tekinarslan, okulun sınıflarını gezdi, öğrencilerle bir süre sohbet etti.

Köy Muhtarı Tahsin Polat’tan köydeki sorunları dinleyen Vali Tekinarslan, yol ile ilgili gelen talepler üzerine konuyla ilgileneceklerini söyledi.

Daha sonra beraberindekilerle köy camiinde Cuma namazını kılan Vali Tekinarslan, köylü vatandaşlarla birlikte yemeğe katıldı.

Burada kısa bir konuşma yapan Vali Tekinarslan, muhtarlarımız ya da köylülerimiz sorunları zaman zaman bize ulaşarak iletiyorlar. Bir de kendimiz gelip sorunları yerinde görmeye ve vatandaşlarımızla bir araya gelmeye çalışıyoruz. Bütün vatandaşlarımızın hizmet konusunda taleplerini imkanlar doğrultusunda karşılamaya çalışıyoruz. Eksikleri yerinde tespit edip sorunları mümkün mertebe çözmeye çalışıyoruz. El birliğiyle iyi niyetle hareket ettiğimiz sürece çözülmeyecek hiçbir sorun olmaz” diye konuştu.

Ziyarette Vali Dr. Mehmet Tekinarslan’a Belediye Başkanı Hasan Arslan, Vali Yardımcısı Mehmet Gökhan Zengin, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Cesim Gökçe, İl Emniyet Müdürü Bayram Coşkun ve İl Genel Meclis Üyeleri ile Belediye Meclis Üyeleri eşlik etti.

Son Güncelleme: 11.10.2013 00:00
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.