11 Ekim 2013 Cuma 00:00
VALİ TEKİNARSLAN OKUL İNŞAATLARINI İNCELEDİ

Ağrı Valisi Mehmet Tekinarslan, İl Milli Eğitim Müdürü Fatih Başak ile birlikte Yüzüncü Yıl Mahallesi’nde yapımı devam eden 32 derslikli İmam Hatip Lisesi ve 300 kişilik öğrenci pansiyonu ile 24 derslikli ilkokul inşaatlarında incelemelerde bulundu.

İnşaatların gidişatı hakkında bilgi alan Vali Tekinarslan, Ağrı’da okul ve derslik ihtiyacının giderilmesine yönelik çalışmaların aralıksız sürdürüldüğünü söyledi.

Eğitime pozitif bir ayrımcılık yaptıklarını belirten Vali Tekinarslan, “hem idare tarafından hem de hayırseverler tarafından yapılan yatırımlarla yapısal alandaki ihtiyaçlarımızı gidermeye çalışıyoruz. Ama bunun yanında çocuklarımızın sağlıklı bir eğitim almaları için de farklı projeler üretiyoruz. Özellikle kız çocuklarımızın okuması, anne ve babaların eğitime katkı sunmalarını sağlamak, okul öncesi eğitim gibi konulara önem veriyoruz. Ağrı’nın eğitim konusunda hak ettiği yere gelmesi için hepimize görev düşüyor. Eğitim de istediğimiz hedefi yakalarsak, bu yaşamımızın bütün alanlarına sirayet eder” diye konuştu.

Daha sonra Murat Kız Yatılı Bölge Ortaokulu bahçesinde öğrencilerle sohbet eden Vali Tekinarslan, öğrencilerin istek ve sorunlarını dinledi.

 

 

 

 

Son Güncelleme: 11.10.2013 00:00
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.