11 Ekim 2013 Cuma 00:00
Vali Tekinarslan’ın Dedeli Beldesi Ziyareti

Ağrı Valisi Dr. Mehmet Tekinarslan, Patnos’un Dedeli Beldesi’ni ziyaret ederek çeşitli incelemelerde bulundu.

Patnos Kaymakamı Üzeyir Yılmaz ve İl Müdürleri ile birlikte Beldeye gelen Vali Tekinarslan, Belde Belediye Başkanı Ekrem Geçer, belediye çalışanları ve vatandaşlar tarafından karşılandı.

Başkan Geçer’i makamında ziyaret eden Vali Tekinarslan, beldedeki çalışmalar hakkında bilgi aldı. Beldedeki sorunların ele alındığı kısa bir toplantının gerçekleştiği ziyaret sonrasında Dedeli Belde Belediye Başkanı Ekrem Geçer tarafından Vali Tekinarslan’a plaket verildi.

Daha sonra Dedeli Yatılı İlköğretim Bölge Okulu’na geçen Vali Tekinarslan, okulun yemekhanesi ve sınıflarda incelemelerde bulundu.

Burada öğretmenler ve öğrencilerle bir süre sohbet eden Vali Tekinarslan, okulda bulunan eksikliklerin tamamlanması için ilgililere talimat verdi.

Vali Tekinarslan, Dedeli Beldesi ziyaretinden sonra Patnoslu iş adamı İbrahim Varol’a ait hayvan çiftliğine geçerek incelemelerde bulundu.

Son Güncelleme: 11.10.2013 00:00
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.