11 Ekim 2013 Cuma 00:00
VALİ YARDIMCILARI VE KAYMAKAMLARA VEDA YEMEĞİ

Ağrı Valisi Dr. Mehmet Tekinarslan, son kararname ile görev yerleri değişen Vali Yardımcıları ve Kaymakamlar için veda yemeği verdi.

Ağrı Polisevinde düzenlenen iftar yemeğine Vali Yardımcıları ve Kaymakamlar, çocukları ve eşleriyle birlikte katıldı.

Yemekte bir konuşma yapan Vali Tekinarslan, “zaman gelir geçer, makamlar da geçicidir. Önemli olan bırakıp gittiğiniz yerde güzel izler bırakmaktır” diye konuştu.

İdareciliğin büyük bir sorumluluk olduğunu belirten Vali Tekinarslan, “yönettiğiniz yerdeki bütün insanlardan sorumlusunuz. Çok dikkatli, hassas ve adaletli olmanız gerekiyor.


En önemlisi görevin yüklediği sorumlulukları yerine getirmeniz gerekiyor. Yaklaşık bir yıllık bir süre içerisinde sizlerle çalıştık. Güzel günler geçirdiğimize inanıyorum. İnşallah gittiğiniz yerde, daha güzel işlere imza atarsınız. Yeni görev yerleriniz size ve ailenize hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 11.10.2013 00:00
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.