11 Ekim 2013 Cuma 00:00
VALİ YERLİKAYA İŞYERİ AÇILIŞINA KATILDI

Ağrı Valisi Ali Yerlikaya Cumhuriyet caddesinde bir işyerinin açılışına katıldı.

 

Ağrılı iş adamı Ahmet Sağın ve kardeşleri tarafından Türkiye genelinde hizmet veren ayakkabı mağazaları zincirinin 114.’sü Cumhuriyet caddesinde açıldı.

 

Açılışa Ağrı Valisi Ali Yerlikaya, Ağrı eski Milletvekili Fecri Alpaslan, İ.Ç Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İrfan Aslan, kurum müdürleri, iş adamları ve vatandaşlar katıldı.

 

Açılışta bir konuşma yapan Ağrı Valisi Ali Yerlikaya, “yıllar önce kendi bağrımızdan yurdumuzun başka bir kentine ticaret yapmak üzere çıkmış, ticarette başarılı bir grafik çizerek yükselmiş ve yatırımlar noktasında kendi memleketini unutmayan iş adamımızın açtığı işyeri Ağrı’ya hayırlı olsun.

 

 

Sevgili kardeşimiz kardeşleri ile birlikte yürüttüğü başarılı çalışmalar neticesinde ülkemizin en büyük ayakkabı üreticilerinden biri olmuşlardır. 114 tane şube açmışlar, kendilerinden öğrendiğimiz kadarıyla 250 şube açmayı hedefliyorlar.

 

 

Bu da şu anda çalıştırdıkları dört bin’e yakın kişinin yanı sıra daha fazla iş istihdamı sağlayacakları anlamına geliyor. Bu durum bizi çok sevindiriyor. İnşallah işleri daha iyi olur ve daha fazla kişiye ekmek parası kazanma imkânı sağlarlar” diye konuştu.

 

Türkiye genelinde önemli bir ekonomik kalkınmanın olduğuna dikkat çeken Vali Yerlikaya, “ilimiz de bu gelişmelerden olumlu olarak etkileniyor. Ülke olarak kalkınıyoruz. Ağrı olarak da kalkınıyor ve kalkınmaya devam edeceğiz. Bu gelişmelerde Ağrılı iş adamlarımızın da katkısının olması bizi ayrıca ve ziyadesiyle mutlu ediyor. Allah onların sayılarını arttırsın. İnşallah hem Ağrılı hem de diğer illerimizden olan iş adamlarımızın yatırımları devam eder” ifadelerini kullandı.

 

Konuşmadan sonra beraberindekilerle açılış kurdelesini kesen Ağrı Valisi Ali Yerlikaya, mağazada alışveriş yapan vatandaşlarla sohbet etti. Ayakkabı alan bir vatandaşın yanına giden Vali Yerlikaya kemerini işaret ederek ‘renkler uymamış, aynı renkten kemer de alman lazım’ diyerek beraber kemer seçti.

 

 


 

 

 

 

Son Güncelleme: 11.10.2013 00:00
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.