11 Ekim 2013 Cuma 00:00
VAN DA DÜZENLENEN 1 KADEME YARDIMCI ANTRENÖR KURSU SONA ERDİ

Türkiye Tenis Federasyonu (TTF) tarafından Van’da gerçekleştirilen 1. Kademe yardımcı antrenörlük kursu sona erdi.

 

TTF tarafından organize edilen seminere 9 ilden toplam 52 kursiyer katılarak 1. Kademe yardımcı antrenör belgesi almaya hak kazandı.

Van’da yapılan Yardımcı Antrenör Kursu’na TTF Eğitici Kurul Üyesi ve Ağrı Tenis İl Temsilcisi Fırat Balkis Eğitmen olarak katıldı.

 

Tenis branşında Doğu ve Güneydoğu illerinde kurslar açarak Tenisi en ücra yerlere götürmeyi hedefleyen Türkiye Tenis Federasyonu’nun, Daha önce Ağrı’da yapılan 1. Kademe Antrenör Kurslarına yoğun bir ilginin olduğunu dile getiren Ağrı Tenis İl Temsilcisi Fırat Balkis Balkis, son yıllarda teniste son derece olumlu gelişmelerin yaşandığına dikkat çekerek, TTF’nin Tenisi yaygınlaştırmak için yapılan projelerde görev aldığı için son derece mutlu olduğunu dile getirdi. Balkis yaptığı açıklamada şunları söyledi.

 

“Yıllarca batıda tenis faaliyetleri varken şimdi Doğu ve Güneydoğu illerinde tenis en popüler branş olma başarısını yakalamıştır. Bölgede yapılan etkinlikler sayesinde son derece hızlı gelişmeler yaşanarak, Teniste özellikle Ağrı’da yapılan turnuvalar ve organizasyonlar bölge illeri ve tenis camiasından olumlu tepkiler almıştır.

 

Van’da yapılan 1. Kademe Yardımcı Antrenör Kursuna katılan kursiyerlerin gösterdikleri performans sayesinde bölgemizde tenis daha da ilerleme sağlayacaktır.” Diye konuştu. Balkis, Van’da düzenlenen ve 1 hafta süren kursa katılımın kendilerini memnun ettiğini belirterek, Türkiye Tenis Federasyonu ve Ağrı Tenis Kulübü’ne teşekkür etti.

Son Güncelleme: 11.10.2013 00:00
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.