11 Ekim 2013 Cuma 00:00
ZABITA MEMURU İNTİHAR ETTİ

Ağrı'nın Doğubayazıt İlçesi'nde borcu bulunduğu ileri sürülen emekli zabıta memuru 58 yaşındaki Nimet Birlik, gece bekçiliği yaptığı işyerinde intihar etti.



Olay, Doğubayazıt Çevreyolu üzerindeki bir oto galerisinde meydana geldi.

 

Doğubayazıt Belediyesi'nde 1 yıl önce zabıta memurluğundan emekli olan Nimet Birlik, aşırı borcu bulunması nedeniyle 1 ay önce gece bekçisi olarak işe başladı. Borçları nedeniyle sürekli bunalımda olan evli ve 3 çocuk babası Nimet Birlik, bu sabah çalıştığı işyerinde komşuları tarafından asılı halde bulundu.

 

Polise haber verilmesi üzerine olay yerine gelen ekipler, incelemede bulundu. Bu sırada haberi alan yakınları baygınlık geçirdi. Birlik'in kesin ölüm nedeninin saptanması için cesedi ambulansla Doğubayazıt Devlet Hastanesi morguna götürüldü.

 

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

Son Güncelleme: 11.10.2013 00:00
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.