Ağrı Haber

Akyad İsrail ve Işid hakkında Kınama Metni Yayımladı

Ağrı Haber

Ortadoğu halklarının yaşadığı hemen hemen bütün sorunların temel kaynağı Selahaddin-i Eyyubi gibi bir anlayışı yakalayamamaları ve devlet inşası sürecini bir türlü tamamlamamalarıdır. Ve yine İslami bir bakış açısını, ahlaki ve sağlam bir temele oturtamam

Asıl kahredici olan da Müslüman ülkelerin bu katliamların karşısındaki tavrıdır. Zira Venezuela, Küba ve Şili gibi sosyalist rejimlerin gösterdiği tavrı bile gösteremediler. Sadece slogan ve kınıma mesajları ile yetinmektedir.

 

Akyad olarak başta Rojava ve Filistin olmak üzere bütün Ortadoğu halklarının maruz kaldığı zulme mazlumiyete büyük bir vicdan azabı ve üzüntü ile şahit oluyoruz. Ve bu katliamları zulümleri reva gören IŞİD ve İsrail başta olmak üzere buna sebep olan bütün diğer örgüt ve devletleri lanetliyoruz.

 

Çünkü inancımız bize şunu öğretti bir şeye sebep olan yapan gibidir. Yani sadece bombalayan katleden ve öldürenler değil o silahları canilerin ve zalimlerin ellerine tutuşturan anlayışları kınıyor ve bir an önce insafa gelmelerini umuyoruz.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.