Ağrı Haber

Genç Birlik'den ASP İl Müdürü Kılıç'a Ziyaret

Ağrı Haber

Genç Birlik Ağrı Şube yönetimi, Ağrı Aile Ve Sosyal Politikalar İl Müdürü İsmail Kılıç’ı makamında ziyaret etti. Hayırlı Olsun Ziyaretinde Bulundu.

Genç Birlik AğrıŞube Başkan Yardımcısı Deniz Altındağ, Tanıtım ve Medya Komisyon Başkanı Oğuz Cengiz ile üyeler Ramazan Arslan ve Sinan Puna ile birlikte Ağrı Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü İsmail Kılıç’ı makamında ziyaret ederek ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundular.

Ziyarette konuşan Genç Birlik Ağrı Şube Başkan Yardımcısı Altındağ; Ağrı ilimizin gelişmesi ve büyümesi için Genç Birlik yönetimimizle birlikte oturup fikir alışverişinde bulunarak projeler çıkardık. 2015 yılında 15 proje tanıtım gecemizi düzenledik, ortaya çıkan projeler üstünde çalışmalarımız başladı. Sizin gibi değerli müdürlerimizle birlikte fikir alışverişinde bulunarak çalışmalarımızı yürütüyoruz.

Altındağ; Her Hafta Cuma günleri Dost Meclisimiz adı altında düzenlediğimiz programlarda gençlerimize bilgiler veriyoruz. Siz değerli müdürümüzde aramızda görmek isteriz diyerek sözlerini tamamladı.

Ağrı Aile Ve Sosyal Politikalar İl Müdürü İsmail Kılıç; yapılan anlamlı ziyaretten memnuniyetini dile getirerek, Genç Birlik Ağrı şubemizin yapacağı projelerde elimden geldiği kadar desteklerimi sürdüreceğim. Diyerek sözlerini tamamladı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.