Ağrı Haber

Kamer Vakfın'dan Ağrı Asp İl Müdürü Kılıç'a Ziyaret

Ağrı Haber

Ağrı Kamer Vakfı Şube Başkanı Birgül Arat, Ağrı Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü İsmail Kılıç’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlük makamında gerçekleşen ziyarette Kamer Vakıf Başkanı Arat, kadınlara yönelik projeler hakkında Ağrı Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü İsmail Kılıç ile fikir alışverişinde bulundu.

Ağrı Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü bünyesinde yapılan Aile Eğitim Programlar (AEP) kapsamında yürütülen “Aile İçi İletişim, Stresle Başetme, Kadın İstihdamı” ile ilgili eğitimler verdiklerini ifade eden Ağrı Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü İsmail Kılıç, eğitsel ve sosyal faaliyetlerde il müdürlüğünde görev yapan ilgili meslek elemanları tarafından vakıfa gerekli desteğin sağlanacağını belirtti. Kılıç, kadına yönelik yapılan tüm projelerde imkanlarının el verdiği sürece destek olacaklarını söyledi.

Kamer Vakfı Ağrı Şube Başkanı Birgül Arat, desteklerinden dolayı Ağrı Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü İsmail Kılıç’a teşekkür ederken, çalışmalarında başarılar diledi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.