Ağrı Haber

Mustazaflar Cemiyetinden 5 Ton Et Yardımı Yapıldı

Ağrı Haber

Mustazaflar Cemiyeti Ağrı Şubesi tarafından ihtiyaç sahibi ailelere 5 ton beyaz et yardımı yapıldı. Yaklaşık değeri 3 bin 500 TL olan 5 ton beyaz etin dağıtımını dernek üye ve gönüllüleri 2 haftada bitirebildiler...

Umut Kervanı Yardım Platformu üyesi Mustazaflar Cemiyeti Ağrı Şubesi Yardım Komisyonu tarafından ihtiyaç sahibi yüzlerce aileye beyaz et yardımı yapıldı. Yaklaşık değeri 3 bin 500 TL olan 5 ton beyaz etin dağıtımını dernek üye ve gönüllüleri 2 haftada bitirebildiler.

Ailelerin yüzünü güldürmenin kendilerini mutlu ettiğini belirten Yardım Komisyonu Başkanı İlhami Bulan, yapılan hayır faaliyetlerinin de kendilerini ziyadesi ile mutlu ettiğini ifade etti.

İlhami Bulan, "Bir hayırseverimizin bağışladığı beyaz etleri ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırdık. Mustazaflar Cemiyeti Ağrı Şubesi üye ve gönüllüleri ile birlikte yaptığımız bu çalışma 2 hafta sürdü.

Bu çalışmamız kapsamında ailelerimizin yüzleri güldü.

Bu mutluluk tabi bizleri de ziyadesi ile sevindirdi. İnşallah ilerleyen günlerde düzenli olarak yapmış olduğumuz yardım çalışmalarımız devam edeceğiz." dedi. 

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.