Ağrı Haber

Vali Musa Işın AA'nın Yılın Fotoğrafları Oylamasına Katıldı

Ağrı Haber

Ağrı Valisi Musa Işın, Anadolu Ajansı (AA) tarafından düzenlenen "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı.

AA foto muhabirlerinin yurt içi ve dışında çektiği fotoğraflardan oluşan seçki hakkında bilgi alan Işın, "haber", "yaşam" ve "spor" kategorilerinde oylamaya sunulan fotoğrafları inceledi.

Işın, haber kategorisinde Ahmed Talat'ın "Batı Şeria'da Gösteriye Müdahale", yaşam kategorisinde Gökhan Balcı'nın "Selimiye'de Bayram Namazı" ve spor kategorisinde de İslam Yakut'un "İstanbul'da Boks Heyecanı" adlı fotoğrafına oy verdi.

Anadolu Ajansı'nın herkesin sesi olduğunu söyleyen Işın, "AA, cumhuriyetle yaşıt bir ajanstır. Türkiye'nin her tarafına görevlendirdiği geniş haber ağıyla memleketimizin en ücra köşesinden bile vatandaşlarımızı haberdar etmektedir" dedi.

Işın, AA'nın tarafsız, ilkeli ve dürüst bir yayıncılık yaptığını ifade ederek şunları kaydetti:

"AA'nın yaptığı hizmet, çok büyük bir değer ve kıymettedir. Halkımızın doğru haberi almasını sağlayan önemli bir müessesemizdir. AA sayesinde Türk halkının gerçekleri öğrendiğini düşünüyorum ve bu kanaatteyim. AA'nın daha nice güzel hizmetler yapacağına inanıyorum. Bu vesile ile AA'yı tekrar tebrik ediyorum. Başarılı hizmetlerinin devamını Allah'tan temenni ediyorum.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.