Ağrı Haber

Yeni Ak Parti Ağrı İl Yönetimi Basınla Kahvaltıda Buluştu

Ağrı Haber

Ak Parti İl Bakanı Kemal ATMACA; Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi (AİÇÜ) Konuk Evinde düzenlenen Ağrı Basını ile buluşma etkinliğinde, HDP'nin halka iyilik değil kötülük yaptığını savundu.

AK Parti Ağrı İl Başkanı Atmaca: "HDP'nin Kürt halkına hizmet edebildiğini, onların namına özgürlük mücadelesi verdiğini iddia etmek için insanın gerçekten aklını yitirmiş olması gerektiğini düşünüyorum"

AK Parti Ağrı İl Başkanı Kemal Atmaca, HDP'nin Kürt halkına hizmet edebildiğini, onların namına özgürlük mücadelesi verdiğini iddia etmek için insanın gerçekten aklını yitirmiş olması gerektiğini söyledi.

Atmaca, Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi (AİÇÜ) Konuk Evinde düzenlenen etkinlikte, HDP'nin halka iyilik değil kötülük yaptığını savundu. 

Terör nedeniyle en büyük zararı Kürtler'in gördüğünü ifade eden Atmaca, şunları söyledi: 

"HDP'nin Kürt halkına hizmet edebildiğini, onların namına özgürlük mücadelesi verdiğini iddia etmek için insanın gerçekten aklını yitirmiş olması gerektiğini düşünüyorum. Bugün alıkonulan, tehdit edilen, dağa kaçırılan, öldürülen, malı gasp edilen ve şantaj tertip edilen Kürt. Senin zararın direkt olarak Kürt'e yöneliyor. Kaçırdığın sermaye yine Kürt sermayesi. Burada 400 insanımızı istihdam eden i adamlarımız, müteahhitlerimiz vardı, kaçtı gitti. Sen, bir üst aklın buradaki taşeronluğunu yapıyorsun. Bunun başka bir izahatı yoktur."

 

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.