Ağrı Haber

Şampiyon Ağrı 1970 Spor Coşkuyla Karşılandı

Ağrı Spor

Bölgesel Amatör Ligi 1. Grup'ta 20 hafta mücadelesinde Ağrı 1970 Spor, Erciş Gençlik Belediye Spor'a konuk olmuştu. 0-0 berabere kaldığı maçtan sonra şampiyonluğunu ilan etti. Şampiyon olan Ağrı 1970 Spor'u taraftarlar coşkuyla karşıladı.

Erciş İlçe Stadında saat 13.00'te oynanan Erciş Gençlik Belediye Spor-Ağrı 1970 Spor maçını orta hakem Gürkan Tanoğlu ve yardımcıları Aykut Yılmaz, Serhat Güzel, Ufuk Demircioğlu yönetti. Şampiyonluk parolasıyla Erciş'e gelen konuk Ağrı ekibi maça hızlı başladı. Üst üste yüzde yüzlük pozisyonlara giren Ağrı 1970 Sporlu futbolcular golle tanışamadı. Maçın ilk yarısında gol olmazken maçın ikinci yarısında her ki takımda kontrollü futbolla başladı. Gol bulmak için oyunu rakip yarı alanına yıkan Ağrı 1970 Spor futbolcuları pozisyonları gole çeviremedi. Oldukça gergin geçen maçta 90 dakika boyunca gol sesi çıkmadı. Maç 0-0'lık eşitlikle sona erdi.

Maçın bitişiyle büyük bir sevinç yaşayan Ağrı 1970 Sporlu futbolcular, teknik heyet ve taraftarlar Erciş İlçe Stadını bayram havasına çevirdi. Ağrı 1970 Spor bu skorla puanını 49'a yükselterek en yakın rakibi olan 1955 Batmanspor ile puan farkını 8'e çıkararak resmen şampiyon oldu.

Mutlu haberi duyan Ağrı 1970 Spor taraftarları Ağrı Merkez Dört Yol Kavşağında toplanmaya başladı. büyük heyecan ve mutlulukla takım otobüsünü bekleyen taraftarlar sevinç nidalarıyla takım otobüsü gelene kadar susmadı.

Takım otobüsünü karşılayarak konvoy halinde Dört Yol Kavşağına varan taraftarlar ise bekleyen taraftarlar ile birleşerek büyük mutluluğu yaşadı. Davul ve zurnanın eşlik ettiği bu mutluluğu Ağrı'da Haber olarak sizlere yansıttık.

Bu mutluluğa ortak olan Hamur Belediye Başkanı Cezmi Ergül:

"Başta Ağrı'nın güçlü haber sitesi olan www.agridahaber.com'a, teşekkür ediyorum ben sizin aracılığınızla ağrı halkına şu mesajı vermek istiyorum;

Emin olun Mehmet Yıldırım gibi bir adamın bir daha Ağrı'ya gelip bir takımı böylesine coşkulu bir şekilde bir yere taşıyacağına inanmıyorum. Dolayısıyla hepimizin Mehmet Başkanın etrafında kenetlenmesi lazım. Gerek Ağrı halkı gerek siyasetçiler gerek bürokrasi Mehmet Başkana ciddi anlamda bir destek vermesi lazım.

Bu takım, oynadığımız Erciş Gençlik belediye Spor maçında hakemin hatalarına rağmen, kırmızı kart görmemize rağmen bir şekilde mücadele ederek berabeliği kurtardı. Rakibimiz Batman Spor deplasmanda Derik Spor'a 3-1 yenilince, Şampiyonluğumuzu arkada görünen kalabalıkla birlikte ilan ediyoruz.

Sizin aracılığınızla ben şunu söylemek istiyorum:

Bütün Ağrılı İşadamlarımız, bu işe destek versinler çünkü bu takım bizim takımımız. Eğer biz bu memlekette terörün karşısına geçmek istiyorsak, bizs bu memlekette madde bağımlılığının önüne geçmek istiyorsak, uyuşturucunun önüne geçmek istiyorsak, kumarın önüne geçmek istiyorsak, bizim bu takımı desteklememiz lazım ve gençlerimize sahip çıkmamız lazım. Bu anlamda özellikle Mehmet Başkan ve ailesine bütün ağrılılar adına sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Gerçekten çok büyük bir fedarkarlık ortaya koymuşlardır. Ben diyor ve istiyorum ki bugün Ağrı şu anda burada olsun. Herkes bu takımı sahiplensin.

Bugün Adıyaman Valisi ve oranın yönetimi Play-Off maçı karşılığında 500 Milyar prim dağıtacaklarını söylediler. Buna karşılık biz de muhakkak bir şeyler yapacağız." diyerek teşekkürlerini iletti.

Ağrı'da Haber ailesi olarak Ağrı 1970 Spor'umuza yürekten başarılar diliyoruz...

Haber: Osman Kayhan - Agridahaber.com

Yorumlar (2)

lokman gürsoy 6 Yıl Önce

3.LİGE ADIM ADIM İNŞALLAH 2018-2019 SEZONUNDA 3.LİG DEYİZ.YOLUNUZ AÇIK OLSUN.GURBETTE DE OLSAK HEP DESTEK TAM DESTEK.

ELDEM MEHMET ALI 6 Yıl Önce

Tebrikler ağrı i nsAllaha 3 lige cikariz

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.