Ağrı Haber

BELEDİYEDEN ÖĞRETMENLERE URFA SIRA GECESİ

Ağrı

 

Ağrı Belediye Başkanı Hasan Arslan Ağrı ilinde görev yapan öğretmenlere sıra gecesi faslı dinletti.

Başkan Arslan Ağrı ilinde Görev yapan öğretmenlerimize Ağrı Halk Eğitim Merkezi toplantı Salonunda "Urfa sıra gecesi"düzenleyerek İlde görev yapan Öğretmenlerimize sosyal etkinlik desteğinde bulundu.

Düzenlenen Geceye Belediye Başkanı Hasan Arslan, İl Milli eğitim Müdürü Fatih Başak, Belediye meclis üyeleri ile Milli Eğitim Müdürlüğü idarecileri ile öğretmen ve öğrencilere katıldı.

Gecede Ağrı Belediye Başkanı Hasan Arslan yapılan sosyal etkinlikler ile öğretmenlerimiz için her yıl yaptığımız etkinliklere bir yenisini katmaktan mutluluk duyduk bu tür organizasyonların devamını getireceğiz dedi.

Ağrı Milli Eğitim Müdürü Fatih Başak'ta Belediye başkanımızın yaptığı etkinlik bizleri ve camiamız için çok önemlidir, bu tür etkinliklerden dolayı Belediye Başkanımız Hasan Arslan'a teşekkür ettiklerini söyledi.

Düzenlenen Sıra gecesi etkinliği dağıtılan çiğ köfte ve ayran eşliğinde coşkulu bir şekilde 3 saat devama mının ardından sona erdi.

Belediye Personeline sıra geceli sözleşme

Ağrı Belediye başkanı Hasan Arslan Belediyede çalışan İşçiler için yapılan Toplu sözleşmeye birde Urfa sıra Gecesi ekledi.

Belediye Başkanı Hasan Arslan İşçiler için düzenlenen etkinlikte yaptığı konuşmada "Bu il ve belediye hepimizin, bizler hepimiz bir gemide bulunuyoruz, Öyle yapmalıyız ki bu gemi zarar görmesin, Bizler, hepimiz Belediyemizin çalışmalarını gece gündüz devam ettiriyoruz, Projeler Üretip çalışmasını yaparak takip ediyoruz, Bu çalışmaları çok kıt bütçe ile yaptığımızı bilmenizi istiyoruz, Buna rağmen işçilerimize Memurlara yapılan zamdan fazla zam yaptık, Memurlarımızda yaptığı çalışmalarla Belediyemizin çalışmalarını ayakta tutmaktadırlar.

Belediye Çalışmalarımız ve proje çalışmaları hızla devam ediyor, Şehir şantiye görünümünde, Yayılan çalışmalarda emeği gecen Belediye Başkan Yardımcılarımız, Belediye Meclis Üyelerimiz, Müdürlerimiz, Memurlarımız ve İşçilerimizi bu çalışmalarından dolayı kutluyorum dedi.

Sıra gecesi faslında Personele çiğ köfte ve lahmacun ikramı yapıldı. 2 gün yapılan Program sonunda Sıra gecesi sanatçısı Ahmet Badılı'ya Başkan Arslan plaket taktim etti.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.