Ağrı Haber

İl Toprak Koruma Kurul Toplantısı Ağrı Valisi Varol’un Başkanlığında Düzenlendi

Ağrı

 Toprak Koruma ve Arazi Kullanımı Kanunu kapsamında gerçekleştirilen İl Toprak Koruma Kurul Toplantısı, Ağrı Valisi Dr. Osman Varol’un başkanlığında, Valilik Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.

İl Toprak Koruma Kurul Toplantısı Vali Varol’un Başkanlığında Düzenlendi

 Toprak Koruma ve Arazi Kullanımı Kanunu kapsamında gerçekleştirilen İl Toprak Koruma Kurul Toplantısı, Vali Dr. Osman Varol’un başkanlığında, Valilik Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.

 Vali Varol’un yanı sıra İl Tarım ve Orman Müdürü Kenan Engin, İl Defterdarı Mehmet Tural ile kurul üyelerinin katıldığı toplantıda, gündem maddeleri değerlendirilerek karara bağlandı. 

 Tarım arazilerinin korunması, geliştirilmesi ve verimli kullanılmasına yönelik inceleme, değerlendirme ve izleme yapmak, ortaya çıkan olumsuzlukları belirlemek, toprak korumayı ve bununla ilgili sorunları giderici önlemleri almak, geliştirmek, uygulanmasını sağlamak için görüş oluşturmak amacıyla yapılan toplantıda Vali Varol, alınan kararlarda memleketimizin, milletimizin çocuklarımızın geleceği için hassas davranıldığını ve tarım arazilerinin önemine binaen korunması gerektiğini ifade etti.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.