Ağrı Haber

KALDIRIMLARDA YÜRÜYEMEZ OLDUK

Ağrı

Zaten dar olan yollarda eşleriyle birlikte yürümekte zorlanan vatandaşlar kaldırımlara konulan kahvehanelerin masa ve sandelyelrin yaya kaldırımlarına konulmasına isyan ettiler.Ramazan dolaysıyla artan bu olaylarda bardağı taşıran son damla oldu..

 

Kaldırımlarda yürümekte zorlanmaya başladık..Ramazan dolaysıyla artan bu olaylarda bardağı taşıran son damla oldu..

 

Zaten dar olan yollarda eşleriyle birlikte zorlanan vatandaşlar kaldırımlara konulan kahvehanelerin masa ve sandelyelrin yaya kaldırımlarına konulmasına isyan ettiler.

 

Görüşlerini belirten A.Kızıl adlı vatandaş eşimizle birlikte caddede yürüyemiyoruz her taraf işgal edilmiş durumda Belediye ne iş yapıyor Zabıta ekipleri yokmu bu duruma neden müdahale etmediklerini anlayamiyorum dedi.

 

Bazı vatandaşlarda zaten gezilecek bir yer yok hiç olmazsa eşimizi alıp caddede biraz gezelim dediğimizde cum. caddesi güzel bir cadde yayalara tahsis edilen bu cadde de kahvehanelerin ve esnafın işgaline dönüşmüş durumda gezerken kahve önlerinde oturan insanlara sürtünerek geziyoruz ve bütün gözler bizi takip ediyor gibi oluyor Belediyenin acilen bu soruna el atmasını bekliyoruz dediler.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.