Ağrı Haber

Savcı SAYAN'dan Ağrı Halkına Müjde ! Ağrı Asfaltına Kavuşuyor!

Ağrı

Ağrı Belediye başkanı Savcı SAYAN yapmış olduğu paylaşımda Ağrı'lılara müjde verdi. Sayan Ağrı'ya kurulacak olan asfalt plentinin malzemelerinin yola çıktığını duyurdu.

Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, Ağrı’da kurulacak olan asfalt plenti tesisinin kurulumu için gerekli malzemelerin tırlarla yola çıktığını söyleyerek, Ağrı’da asfaltlanmamış yolun kalmayacağı müjdesini verdi. 


Ağrı'ya modern ve çağdaş bir kimlik kazandırmak için il genelinde sürdürdüğü çalışmalarına hız veren Başkan Sayan, asfalt pilenti tesisinin kurulması ile birlikte asfalt çalışmalarının yoğun bir şekilde ilerleyeceğiniz belirtti.


Bu kapsamda yaptığı çalışmalar sonucunda kente milyonluk asfalt pilent tesisi kazandıran Başkan Sayan müjdeyi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu.


“ Bölgenin en büyük asfalt plenti ilimize hayırlı olsun. İnşallah bu yıl asfaltlanmamış cadde sokak ve yolumuz kalmayacaktır.”

Yorumlar (3)

Sen bir denesin 3 Yıl Önce

Yahu reisi başkan sen bir denesin hapsin şekersin 3yildir bekliyorduk normalde 2023te gelecekti sen onu iki yıl erkene çektin Way maşAllah millet reis görsün

ağrıdan 3 Yıl Önce

Çevre yolu hala neden açılmadı akıl alır gibi değil!!!!!!!

Mala vıra 3 Yıl Önce

Buda giderken belediyenin borcu olarak ağrının geliri olmayan belediyesince z kuşağının bile ömrünün görmeyeceği borçla hadi ağrılı size son kez ömrünüzde kat trilyonlarca olan borcunun kalmasıyla olur uyanın artık uyuyan ağrılı halkımız

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.