Ağrı Haber

SİCİL DAİRE BAŞKANIMIZ SAYIN ORHAN İŞLER AĞRI'DA

Ağrı

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Nezahat Çeçen Konferans Salonunda düzenlenen aylık mutat toplantıya Diyanet İşleri Başkanlığı İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü Sicil Daire Başkanı Orhan İŞLER katıldı.

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Nezahat Çeçen Konferans Salonunda düzenlenen aylık mutat toplantıya Diyanet İşleri Başkanlığı İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü Sicil Daire Başkanı Orhan İŞLER katıldı.

 

Personelin motivasyonunun artırılması, Başkanlığımızın yapmış olduğu hizmetler hakkında taşranın daha fazla bilgi sahibi olması ve Başkanlık hizmetleri konusunda farkındalık oluşturulması amacıyla düzenlenen “Merkez-Taşra Buluşması” kapsamında ilimize gelen Sicil Daire Başkanı Orhan İŞLER’in merkez personeliyle de buluşması için Şubat ayı aylık mutat toplantısı Pazar gününe alınarak İl Müftülüğü personeli ile tanışma ve kaynaşma sağlandı. Toplantı hakkında bilgi veren Ağrı İl Müftüsü İzani TURAN konuşmasında; Birlik beraberlik, yaptığımız görevin büyüklüğü ve sorumluluğu konularında personelin bilincini canlı tutma adına hatırlatmalarda bulundu.

 

Daha sonra kürsüye davet edilen konuğumuz Sayın İŞLER konuşmasında : “ Ben, sen, yok; biz varız, biz teşkilatın sinir uçlarıyız, din görevlileri hiçbir kurum personelinin bulunmadığı yerlerde bile görev yapmaktadır. Dünyada Başkanlığımızın ulaşamadığı hiçbir yer yok, din görevlisi hayatın içindedir, din hizmetlerini insanlara ulaştırmaktadır. Biz toplumun sigortasıyız, insanlara iyiliği öğütler ve insanları kötülükten uzaklaştırmaya çalışyoruz.” Sözleriyle Başkanlığımızın misyonu ve vizyonuna dikkatleri çekmiştir. Sonrasında Başkanlığımızın 2011-2013 yılı hizmetleri değerlendirildi. Diyanet İşleri Başkanlığı’nın yurtiçi ve yurtdışında yapmış olduğu faaliyetler hakkında bilgi verildi. Toplantıda Diyanet İşleri Başkanlığı’nın hizmetleri sinevizyon gösterisi ile izlendi. Daire Başkanımız personelimizin görüşlerini ve istekleri dinledi. Bu bilgileri Diyanet İşleri Başkanımıza ileteceğini söyledi.

 

Personelimiz, Başkanlığımızın bu tür bir çalışma ile başkanlık merkez teşkilatı ile taşra teşkilatının buluşturulmasından memnun olduklarını dile getirerek bu tür çalışmaların tekrarını beklediklerini ifade ettiler. Sayın Daire Başkanımıza teşriflerinden dolayı teşekkür ediyoruz.






Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.