Ağrı Haber

'Daha Temiz Bir Bingöl' Kampanyası

Gündem

Bingöl Belediyesince "Daha Temiz Bir Bingöl" sloganıyla başlatılan temizlik kampanyası kapsamında, Belediye Başkanı Barakazi ile İl Milli Eğitim Müdürü Engin, öğrencilerle çöp topladı.

 Bingöl Belediyesince "Daha Temiz Bir Bingöl" sloganıyla başlatılan temizlik kampanyası kapsamında, Belediye Başkanı Yücel Barakazi ile İl Milli Eğitim Müdürü Kadri Engin, farkındalık oluşturmak amacıyla öğrencilerle sokaklarda çöp topladı.

Kentteki okullarda uygulamaya konulan kampanya kapsamında 100. Yıl Ortaokulunda öğrencilerle bir araya gelen Barakazi ile Engin, temizlik öncesinde maske ve eldiven taktı.

Kampanya ile ilgili gazetecilere açıklamada bulunan Barakazi, kampanyayı okullarda başlattıklarını belirterek, amaçlarının temizlik konusunda farkındalık oluşturmak ve insanları duyarlı olmaya davet etmek olduğunu söyledi.

İlköğretim okullarında eğitim gören öğrencilerle çalışmayı yürüttüklerini kaydeden Barakazi, "Bu kampanya şu an merkezdeki tüm okullarda ve diğer alanlarda uygulamaya başlandı. Bu çalışmanın temizlik kültürünün gelişmesine büyük bir katkı sunacağını düşünüyoruz." dedi.

Engin ise temel amaçlarının daha yaşanılabilir bir şehir oluşturmak olduğunu belirterek, öğrencilerin dışında velilerin de kampanyaya destek vermeleri gerektiğini söyledi.

Barakazi ve Engin, daha sonra öğrencilerle sokak ve caddelerden çöp toplayarak kampanyayı başlattı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.