Ağrı Haber

Bitlis Belediyesi 'Çocuk Meclisi Yönetmenliği'ni Onayladı

Gündem

Bitlis Belediye Meclisi üyeleri, çocuklarının kendini rahatça ifade edebileceği "Çocuk Meclisi"nin kurulması için yönetmenliği onayladı....

Bitlis Belediye Meclisi üyeleri, çocuklarının kendini rahatça ifade edebileceği "Çocuk Meclisi"nin kurulması için yönetmenliği onayladı. Belediye Meclis üyeleri, Bitlis Belediyesi ile UNICEF arasında imzalanan Çocuk Meclisi'nin kurulması için yönetmeliği onayladı.


Bitlis çocuk hakları savunucularından oluşan 4 kişilik ekip, çocuk hakları, UNICEF tarihçesi ve çalışma alanı, çocuk dostu şehirler ve çocuk meclisine ilişkin meclis üyelerine bilgilendirmede bulundu.


Projenin önemine dikkat çeken Bitlis Belediye Başkanı Hüseyin Olan, "Çocuklarımızın tüm hayallerini gerçekleşmesini istiyoruz. Her insan bir çocukluk evresini yaşıyor. Yaşadığımız sıkıntıların, şimdi çocukların yaşamamasını diliyoruz. İnşallah, bizden daha güzel bir çocukluk ve geleceği yaşarsınız. Hepinize teşekkür ediyoruz" dedi.


Olan ve meclis üyeleri, yapılan bilgilendirmeden dolayı heyete teşekkür etti. Yapılan bilgilendirmenin ardından Olan, çocukları meclis toplantısına davet ederek, meclisin işleyişine ilişkin bilgilendirmede bulundu.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.