Ağrı Haber

Bitlis'te Haytap'ın Takvim Gelirleri Sokak Hayvanları İçin Kullanılacak

Gündem

Hayvan Hakları Federasyonunun (HAYTAP) 2016 yılı için hazırladığı takvimlerin satışlarından elde edilecek gelir, sokak hayvanları için kullanılacak.

HAYTAP Bitlis İl Temsilcisi Doktor Damla Şahin, yaptığı açıklamada, bu yıl ki takvimlerin fotoğrafçı Ara Güler'in sokak hayvanları fotoğraflarından hazırlandığını söyledi.

Herkesi Türkiye'nin dört bir yanındaki hayvanlara destek amacıyla hazırlanan bu takvimlerden almaya davet eden Şahin, önceki yıllarda bu takvim satışlarından elde edilen gelirlerle Bitlis başta olmak üzere birçok yerde güzel işlere imza atıldığını anlattı.

Şahin, şöyle konuştu:

"Ara Güler, hiçbir telif hakkı talep etmeyip, gerek siyah beyaz gerekse renkli fotoğraflarla bizlere bağışladığı bu fotoğraflardan oluşturduğumuz duvar takviminden elde edilen tüm gelir, yine sahipsiz hayvanlarımıza dönecek. Sizler de destek olmak istiyorsanız sadece kendinize bir takvim almakla kalmayın, dostlarınıza da bir tane armağan edin. HAYTAP masa ve duvar takvimleri, www.haytapshop.com başta olmak üzere, D&R mağazaları, Remzi, İnkılap gibi yurt çapındaki pek çok seçkin mağazada bulunabilir."

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.