DEV ETKİNLİĞE DEV HAZIRLIK

29 Nisan Pazar günü Ağrı şehir stadyumunda yapılacak olan Kutlu Doğum etkinliği için Dev Hazırlık.

Peygamber Sevdalıları Platformunun 29 Nisan Pazar günü Ağrı şehir stadyumunda yapacağı Kutlu Doğum hazırlıklarına başladı.

Kutlu Doğum hazırlıkları kapsamında 2000 adet afiş bastırıp, şehrin her yerine astıran platform yetkilileri yaptıkları açıklamada “Kutlu Doğum etkinlikleri kapsamında 2000 adet afiş bastırıp şehirdeki tüm esnaf ve işyerlerine astıklarını belirttiler.

Ayrıca 15.000 el broşürü ve 9000 adet ise Kutlu Doğum CD’si dağıtacaklarını belirttiler.” Peygamber Sevdalıları tertip komitesi adına Suat Noğay yaptığı açıklamada şunlara değindi. “Alemlere Rahmet Hz. Muhammed Efendimizin Kutlu Doğumu için elimizden gelen gayreti sarf ediyoruz. Bu gayretimiz, çabamız sadece Rızayı İlahi içindir. Diliyoruz ki Efendimizin şefaatine nail oluruz.

Kutlu Doğum etkinliği ile Resulullah Efendimizi akıllarda tutmak hayatını anlayıp sünnet-i seniyyesini hayatımıza nakş etmektir.” Peygamber Efendimizin Nurlu Doğumu için bir çoğu işyeri sahibi ise işyerlerine bez afişler astılar. Yetkililer en ücra mahallere bile gidip el broşürü ve CD dağıtacağız, kapısını çalmayacağız kapı kalmayacak dediler. Hazırlıkların devam ettiği programa konuşmacı olarak Molla Münir Şanlı, sanatçı olarak ise Bilal ve Mahfuz’un katılacağı belirtildi.

29 Nisan Pazar günü saat 13.30’da Ağrı şehir stadyumunda yapılacak olan Peygamber Efendimizin Kutlu Doğum etkinliğine tüm ağrı halkını davet ettiklerini söylediler.

Bakmadan Geçme