Ağrı Haber

ABD Şokta! New York'ta silahlı terör eylemi

Dünya

New York'ta silahlı saldırı. New York'ta Dünya Ticaret Merkezi yakınlarında terör saldırısı gerçekleştirdi. Olayda en az yedi kişinin öldüğü on beş kişinin yaralandığı açıklandı.

ABD'de silahlı saldırı! Polis alarma geçti

New York'ta Dünya Ticaret Merkezi yakınlarında silah sesleri duyulduğu, olayda yaralıların olduğu ve bir kişinin gözaltına alındığı açıklandı. ABD medyası terör saldırısında en az yedi kişinin öldüğünü duyurdu.

New York'ta Dünya Ticaret Merkezi yakınlarında terör saldırısı gerçekleştirdi. Olayda en az yedi kişinin öldüğü on beş kişinin yaralandığı açıklandı.

Görgü tanıkları, New York'un aşağı Manhattan bölgesinde bulunan ünlü liselerinden Stuyvesant Lisesi yakınlarında silah sesleri duyduklarını, bir saldırganın kamyonetiyle okulun yanındaki bisiklet yoluna tersten girdiğini, daha sonra aracından inerek çevreye ateş açtığını söyledi.


Saldırganın kullandığı kamyonetin kiralık olduğu ortaya çıktı. Bölge polisi olayın terör saldırısı olarak değerlendirildiğini duyurdu.

ABD medyası saldırıda en az 7 kişinin öldüğünü ve 15 kişinin yaralandığını duyururken konuyla ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.