Ağrı Haber

Eğitim-Bir-Sen Ağrı Şubesi Kadın Komisyonundan Suriyeye Anlamlı Yardım

Dünya

Eğitim-Bir-Sen Ağrı Şubesi Kadın Komisyonundan Suriye'ye Anlamlı Yardım.

Ağrı Sivil Toplum Kuruluşları Platformu ( AGSİP )'in Türkiye geneli başlatılan "Sana İhtiyacım Var" kampanyası kapsamında Suriyeli savaş mağduru kadın ve çocuklar için yardım kampanyasına destek her geçen gün artıyor.

 

Ağrı Sivil Toplum Kuruluşları Platformu ( AGSİP ) ve iHH insani yardım Vakfı'nın ortaklaşa Ağrı'da başlattıkları Bu yardım kampanyasına en anlamlı yardım ise ; Eğitim-Bir-Sen Ağrı Şubesine bağlı Kadınlar Komisyonu tarafından yapıldı.

 

 

 

Eğitim-Bir-Sen Ağrı Şubesine bağlı Kadınlar komisyon başkanı Özlem ÇEÇEN, 8 Mart Dünya kadınlar günü dolayısıyla her yıl üyelerimize yaptığımız yemekli programı bu sene iptal ettiklerini ve Suriyeli kadınlara gönderme kararı aldıklarını açıkladı.

 

 

Ağrı Sivil Toplum Kuruluşları Platformu ( AGSiP ) kadın kolları komisyonunun karşıladığı, Eğitim-Bir-Sen Ağrı Şubesine bağlı Kadınlar komisyonu iptal ettikleri yemek programının ücretini çeşitli gıda yardımlarına çevirerek Suriyeli kadınlara ulaştırılmak üzere Ağrı Sivil Toplum Kuruluşları Platformu ( AGSiP )'e bağışladılar.

 

Eğitim-Bir-Sen Ağrı Şubesi Kadınlar komisyonu başkanı Özlem ÇEÇEN yaptığı açıklamada ; Bu gün yapacağımız maddi harcamaların karşılığını gıda yardımı olarak Suriyeli kadınlara gönderme kararı aldık. Bugün bu yardımları Suriyeli kadınlara gönderilmek üzere Ağrı Sivil Toplum Kuruluşları Platformu ( AGSİP ) ve İHH.İnsani Yardım Vakfına teslim ediyoruz." dedi.

 

Çeçen , "başta Suriye olmak üzere tüm savaşların bitmesini diliyoruz. Çünkü her savaşta en çok kadınlar mağdur olmaktadır . Suriyeli kadınlara Ağrı'dan küçük bir destek ve selam gönderiyoruz" diyerek sözlerini bitirdi. 







Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.