Ağrı Haber

AK Parti 5. Olağan Büyük Kongresi'ne doğru

Gündem

AK Parti Elazığ İl Başkanı Ramazan Gürgöze, "AK Parti 5. Olağan Büyük Kongresi, 1 Kasım'da tek başına iktidarın ve ülkemizin hedeflerine ulaşmasının kaynağı olacaktır"

AK Parti Elazığ İl Başkanı Ramazan Gürgöze, "AK Parti 5. Olağan Büyük Kongresi, 1 Kasım'da tek başına iktidarın ve ülkemizin hedeflerine ulaşmasının kaynağı olacaktır" dedi.

Gürgöze, AK Parti İl Başkanlığında düzenlediği basın toplantısında, 2 gün önce Dağlıca'da meydana gelen hain saldırıda şehit olan askerlere Allah'tan rahmet, kederli ailelerine başsağlığı dileyerek, bu eylemi gerçekleştiren hainleri lanetledi.

Gürgöze, AK Parti ve AK Partililerin 14 yılın her gününü büyüme ve değişim isteyen bir ülkeye direnenlere karşı verilen haklı bir mücadele ile geçirdiğini belirtti.

12 Eylül Cumartesi günü gerçekleştirecekleri 5. Olağan Büyük Kongrenin, Türkiye'nin demokratikleşme, kalkınma, ilerleme ve değerleriyle bütünleşme yolculuğuna, evrensel sorumluluklarına ara vermeden, tüm hızıyla devam etmesinin kaynağı olacağını ifade eden İl Başkanı Gürgöze, şunları söyledi:

"Bu kongremiz, milletimizin yeni Türkiye yolculuğuna devam etmesinin kaynağı olacaktır. Bu kongremiz, 1 Kasım'da tek başına iktidarın ve ülkemizin hedeflerine ulaşmasının kaynağı olacaktır. Bu kongremiz, kardeşliğimize halel getirmeye çalışanlara kaşı milli iradenin güçlü sesinin kaynağı olacaktır. Bu kongremiz, 2023, 2053 ve 2071'e selametle ulaşmamızın kaynağı olacaktır. Bu kongremiz tek başına iktidarın anahtarıdır."

Gürgöze, kongrelerinin millete, ülkeye ve siyasi hayata ve demokrasiye hayırlı olmasını diledi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.