Ağrı Haber

Elazığ'da 'Kadına Şiddetin Adı Yok, Acısı Var' programı düzenlenecek

Gündem

- Elazığ Belediyesi ve Fırat Üniversitesi Öğrenci Konseyi işbirliğinde "Kadına Şiddetin Adı Yok, Acısı Var" isimli program düzenleneceği...

ELAZIĞ - Elazığ Belediyesi ve Fırat Üniversitesi Öğrenci Konseyi işbirliğinde "Kadına Şiddetin Adı Yok, Acısı Var" isimli program düzenleneceği bildirildi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Elazığ Belediyesi Kültür ve Kongre Merkezi'nde yarın saat 18.00'da düzenlenecek programa, psikiyatrist Ömer Deniz ve avukat Aslıhan Erhan konuşmacı olarak katılacak. Kadın temalı tiyatral şiir dinletisi, tiyatro ve sinevizyon gösterisinin yer alacağı programda yerel sanatçı Emrah Güllü tarafından konser verilecek.

Belediye olarak sosyo-kültürel etkinliklere özel bir önem verdiklerini ve bu doğrultuda düzenlenen etkinliklerle kültürel yaşama destek sağlamaya çalıştıklarını belirten Elazığ Belediye Başkanı Yanılmaz, "Belediyeciliği rutin hizmetlerle sınırlı tutmadık, tutmayacağız. Bir şehrin gelişiminde ekonomik katkılar kadar kültürel etkinlikler de büyük önem taşıyor. Biz şehrimizin her yönüyle bir bütün olarak gelişmesi için çalışmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.