Ağrı Haber

Eleşkirtli Kızlar Satranç'da İl İkincisi Oldu

Eleşkirt

Ağrı Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından il içi Genel ve Kızlar arası düzenlenen satranç müsabakalrında Eleşkirt'li kızlar ikinci oldu.

Eleşkirtli Kızlar İl İkincisi Oldu Ağrı Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünce organize edilen Genel ve Kızlar okullar arası Satranç il birinciliği müsabakaları sona erdi.
Eleşkirtli Kızlar İl İkincisi Oldu
Ağrı Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünce organize edilen Genel ve Kızlar okullar arası Satranç il birinciliği müsabakaları sona erdi. Gençlik Ortasında tertip eden müsabakalarda dereceye giren okul takımlarının kupa ve madalyaları Spor Şube Müdürü Cemil Budak yanındaokul öğretmenleri doğrulusunda takdim edildi.


Düzenlenen satranç turnuvasında Eleşkirt'i delegasyon eden Cengiz Topel İlkokulu öğrencileri kızlarda ve genel de il ikincisi olarak Eleşkirt'in gururu oldular.
Turnuva ertesi yorumlama yapmış Eleşkirt Gençlik ve Spor Müdürü Sebahattin Güzel, yarışmada dereceye giren öğrencileri ve onlarlailgilenen öğretmenlerini kutlama ettiğini, verilen emekler ardındanbaşarının gelmesinin kendilerini gururlandırdığını dile getirdi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.