Ağrı Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bereket, Ortağı Çoğaldıkça Artar

Gündem

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Bereket, ortağı çoğaldıkça artar. Ramazan ayını bu gerçeklerin şuuruyla yaşamak, hepimiz için en büyük kazanım...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Bereket, ortağı çoğaldıkça artar. Ramazan ayını bu gerçeklerin şuuruyla yaşamak, hepimiz için en büyük kazanım olacaktır. Bizim ülke ve millet olarak, dünyadaki hiçbir mazluma, hiçbir garibe sırtımızı dönme hakkımız yoktur." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan MÜSİAD'ın İstanbul'da düzenlediği iftar yemeğinde konuştu. Konuşmasında mülteciler için 6 yılda 10 milyar dolar harcama yapıldığını açıklayan Erdoğan,

"Bir o kadar harcama da STK'larımız, belediyelerimiz yaptı. Eksildi mi? Eksilmedi. Keşke daha iyi, daha güzel hizmetler verebilsek, çadırlarda değil hepsini konteynerlerde yaşatsak, bunu başarsak. Ve bunlar bize kaybettirmeyecek, kazandıracak. Daha güzel günler olacak inşallah." ifadelerini kullandı.

"Bereket, ortağı çoğaldıkça artar" diyen Erdoğan, şunları söyledi;

"Bereket, ortağı çoğaldıkça artar. Ramazan ayını bu gerçeklerin şuuruyla yaşamak, hepimiz için en büyük kazanım olacaktır. Bizim ülke ve millet olarak, dünyadaki hiçbir mazluma, hiçbir garibe sırtımızı dönme hakkımız yoktur. Yakın çevremizden başlayarak ülkemizdeki tüm ihtiyaç sahiplerini gözetmenin yanında, Suriyeli misafirlerimize de Iraklı misafirlerimize de sahip çıkmalıyız. Olar hayatları ve akıbetleri bize emanet edilmiş Muhacirlerdir. "

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.