Ağrı Haber

Erdoğan'ın Konuşması Genelkurmay Başkanını Duygulandırdı

Gündem

Ramazan ayının ilk iftar sofrasında şehit yakınlarını ve gazileri Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde ağırlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, Gazi Binbaşıyla...

Ramazan ayının ilk iftar sofrasında şehit yakınlarını ve gazileri Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde ağırlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, Gazi Binbaşıyla ilgili konuşması, Genelkurmay Başkanını duygulandırdı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasının bir bölümünde, gözlerinden yaralanan Binbaşı ile ilgili hatırayı anlatması Genelkurmay Başkanı Hulisi Akar'ı duygulandırdı.

Erdoğan'ın Binbaşı Necmettin ile ilgili o konuşması şöyle;

"İki gün önce Genelkurmay Başkanım ile biraradaydık. Gazetelerde bir resim çıkmıştı. Binbaşı Necmettin. Ve Binbaşı Necmettin, üşüyen yavruyu kendi avuçlarından, o ruhundan gelen sıcak buhar ile ısıtmaya çalışıyordu. Ondan bir müddet sonra gözlerinden yaralandı, GATA'ya getirdiler. GATA'da kendisiyle komutanımız bir görüşme yaptı. Kendisine "Hadi kırsala" deyince de emriniz olur komutanım dedi."

"Bana bunu anlatınca "Telefonu var mı komutanım." dedim, "Hemen bağlayalım" dedi. Ben de kendisini telefonla aradım. Yarın da inşallah ziyaretine gideceğim. Muhabbetimizi yaptık, "Bak komutanın seni kırsalda bekliyor." dedim. "Emri olur" dedi. İşte şehadete iman, şehadete koşmak budur. Çanakkale'de yedi düvele karşı koyan inanç işte budur."

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.