Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hululisi Akar, Nusaybin ve Şırnak'ta devam eden operasyon birliklerini ziyaret ettikten sonra Mardin Valisi Ömer Faruk Koçak'ı ziyaret etti.
Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, beraberindeki kuvvet komutanları ve Jandarma Genel Komutanı ile birlikte Şırnak ve Nusaybin'de yürütülen operasyonlarda görev alan güvenlik güçlerine yaptığı ziyaretin ardından, Ankara'ya dönmek üzere geldiği Mardin'de Vali Ömer Faruk Koçak'ı makamında ziyaret etti. Mardin Valisi Ömer Faruk Koçak ve vali yardımcıları tarafından karşılanan Genelkurmay Başkanı Akar ve beraberindekiler, valiler kararnamesinde Aydın Valiliği görevine atanan Vali Koçak'ı, yeni görevinden dolayı tebrik ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.
Valilik giriş salonunda bulunan Şeref Defteri'ni imzalayan Genelkurmay Başkanı Akar, Valiler Kararnamesi'nde ataması Aydın'a çıkan Vali Koçak'a, "Artık bundan sonra Aydın'da buluşuruz" diyerek espri yapması dikkat çekti. Genelkurmay Başkanı Akar, şeref defterini imzaladıktan sonra beraberindeki kuvvet komutanlarını da yanına çağırarak, Mardin Valiliği şeref salonunda hatıra fotoğrafı çektirdi. Genelkurmay Başkanı Orgeneral Akar ve beraberindeki kuvvet komutanları, Nusaybin'de devam eden operasyonlarla ilgili Vali Koçak ile görüş alışverişinde bulunmak üzere valilik makamına çıktı. Valilik makamında yapılan görüşmeler basına kapalı olarak sürdü.