Ağrı Haber

Malazgirt Myo'da Mezuniyet Töreni

Gündem

MUŞ (AA) - Malazgirt Meslek Yüksekoku'nda (MYO) 2015-2016 akademik yılında mezun olan öğrenciler törenle diplomalarını aldı.Kaymakam Soner Kırlı, Malazgirt...

MUŞ (AA) - Malazgirt Meslek Yüksekoku'nda (MYO) 2015-2016 akademik yılında mezun olan öğrenciler törenle diplomalarını aldı.

Kaymakam Soner Kırlı, Malazgirt MYO Konferans Salonundaki törende son yıllarda Türkiye'nin Doğu'sundan Batı'ya kadar birçok ilçede yüksekokulların hızla yayıldığını söyledi.

Yüksekokulların ilçelere ekonomik olarak da kalkınma sağladığını belirten Kırlı, "Yüksekokullarımızın ülkemize katkıları çok fazla. İlçemizdeki yüksekokulumuzdan mezun olan gençlerimize yeni yaşamlarında başarılar diliyorum. Buradan mezun olan tüm öğrenci kardeşlerimi kutluyorum." diye konuştu.

Malazgirt MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Adem Akkuş, ilçede açılan bölümlerde yapılan akademik çalışmalarda başarılı sonuçlar alındığını söyledi.

Çocuk gelişimi ve halkla ilişkiler bölümlerinin bu yıl ilk kez mezun verdiğini aktaran Akkuş, MYO'nun her geçen yıl hem akademik hem de fiziki olarak gelişmekte olduğunu kaydetti.

Konuşmaların ardından 160 öğrenci, keplerini havaya fırlatarak mezuniyet sevinci yaşadı.

Mezuniyet törenine İlçe Milli Eğitim Müdürü Kenan Kayretli, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, kurum amirleri, akademisyenler, öğrenci ve veliler katıldı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.