Ağrı Haber

Şırnak'ta Hain Tuzaklar

Gündem

Şırnak'ta bölücü terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonan tamamlanmasının ardından arama faaliyetleri sürdürülüyor.

Şırnak'ta bölücü terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonan tamamlanmasının ardından arama faaliyetleri sürdürülüyor. Aramalar sırasında evlerin altında tüneller, tünellere tuzaklanmış el yapımı patlayıcılar ve ele geçirilen silahların fotoğrafları yayınlandı.

Yayınlanan fotoğraflarda, evlerin altına açılan tüneller, tünellerin içine ve menfezlerin altına tuzaklanan el yapımı patlayıcılar, patlayıcı yapımında kullanılan malzemeler, ele geçirilen silahlar ve mühimmatlar yer alıyor.

Genelkurmay Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, "Şırnak il merkezinde düzenlenen operasyonda bölücü terör örgütü mensuplarının yollara ve evlere tuzakladıkları el yapımı patlayıcılar ile el yapımı patlayıcı yapımında kullanılan malzemeler bulunarak imha edilmiştir. Ayrıca hainlerin vatandaşlarımızın evlerinin duvarları yıkarak açtıkları mevziiler ve yer altına açtıkları metrelerce uzunluğundaki el yapımı patlayıcılar ile tuzaklanmış tüneller tespit edilmiştir. Yapılan kapsamlı arama tarama faaliyetleri esnasında çok miktarda silah ve mühimmat bulunmuştur" denildi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.