Ağrı Haber

Vali Tapsız Veda Ziyaretlerinde Bulundu

Gündem

İçişleri Bakanlığı tarafından hazırlanıp geçtiğimiz günlerde Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren Valiler Kararnamesi'ne göre Kilis'teki...

İçişleri Bakanlığı tarafından hazırlanıp geçtiğimiz günlerde Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren Valiler Kararnamesi'ne göre Kilis'teki görev süresi dolarak Karaman Valiliği'ne atanan Vali Süleyman Tapsız, veda ziyaretlerinde bulundu.

İlk olarak İl Özel İdaresi'ni ziyaret eden Vali Tapsız, İl Özel İdare personeli ve İl Genel Meclis Üyelerine teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

Daha sonra İl Emniyet Müdürlüğü'ne geçerek burada İl Emniyet Müdürü Candemir Özdemir ve diğer Şube Müdürleri tarafından karşılanan Vali Tapsız, görüşmesinin ardından yaptığı açıklamada yaşanan süreç içerisinde İl Emniyet Müdürlüğü'nün en çok sorumluluk alan kurumların başında geldiğini belirterek, göstermiş oldukları hizmetlerden dolayı bütün emniyet personellerine teşekkür etti.

Veda ziyaretlerine İl Jandarma Komutanlığı ile devam eden Vali Tapsız, İl Jandarma Komutanı Albay Gökhan Şahin ve diğer askeri rütbeliler tarafından karşılandı. Albay Şahin'in makamında bir süre görüşen Vali Tapsız, başarılı çalışmalarından dolayı bütün askeri personele teşekkürlerini ileterek, başarılar diledi.

Son olarak Cumhuriyet Başsavcılığı'nı ziyaret eden Vali Tapsız, Başsavcısı Halil İnal tarafından karşılandı. Vali Tapsız, burada bir süre sohbet etti ve Cumhuriyet Başsavcılığı personeline çalışmalarında başarılar diledi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.