Ağrı Haber

Vali Toprak, Kurum Müdürleriyle Bir Araya Geldi

Gündem

HAKKARİ (AA) - Hakkari Valisi Cüneyit Orhan Toprak, ildeki kamu kurum müdürleriyle bir arayarak gelerek yapılan hizmetler hakkında bilgi aldı.Valilik Toplantı...

HAKKARİ (AA) - Hakkari Valisi Cüneyit Orhan Toprak, ildeki kamu kurum müdürleriyle bir arayarak gelerek yapılan hizmetler hakkında bilgi aldı.

Valilik Toplantı Salonunda gerçekleşen toplantıda, kurum müdürleri, kendilerini tanıtarak yaptıkları ve yapacakları hizmetler hakkında Vali Toprak’a bilgi verdi.

Toplantıda konuşan Vali Toprak, ilin kalkınması ve vatandaşlara en iyi hizmeti sunabilmek için gece gündüz demeden çalışacaklarını belirterek, eğitim, sağlık, spor, kültür ve turizm başta olmak üzere her alanda vatandaşlara hizmetin en iyisini sunmak için gayret edeceklerini ifade etti.

Kente hizmet etmek için geldiğini kaydeden Toprak, "Vatandaşlarımıza hizmet edebilmek için hızlı ve tempolu bir çalışma içerisinde olacağız. İşimiz severek gönülden yapacağız. Çalışmalarımızı günlük takip ederek halkımıza hizmet edeceğiz." diye konuştu.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.