Ağrı Haber

Vali Zorluoğlu, İftarını Polislerle Birlikte Açtı

Gündem

ELAZIĞ (AA) - Elazığ Valisi Murat Zorluoğlu iftarını çevik kuvvet polisleriyle açtı.Valilikten yapılan açıklamaya göre, ramazan ayında iftarını toplumun...

ELAZIĞ (AA) - Elazığ Valisi Murat Zorluoğlu iftarını çevik kuvvet polisleriyle açtı.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, ramazan ayında iftarını toplumun bütün kesimleriyle birlikte açmaya devam eden Vali Zorluoğlu, çevik kuvvet polisleriyle bir araya geldi.

Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğünde gerçekleştirilen iftar programında Zorluoğlu, ramazanın güzelliklerinden birinin de iftar sofraları ile sofraları süsleyen nimetleri paylaşmak olduğunu ifade etti.

Bugünü de Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğünde nöbetçi polislerle iftarı beraber geçirmekten dolayı mutlu olduğunu belirten Vali Zorluoğlu, "Çevik kuvvet polisleri toplumsal olayların kontrol edilmesinde çok önemli görevler üstleniyor. Personelin her zaman göreve hazır kabiliyette ve donanımda olması ilimiz ve ülkemiz açısından gurur vericidir." ifadelerini kullandı.

Programa, İl Emniyet Müdürü Doğan Cangül, İl Jandarma Komutanı Albay Özay Eryürek, Çevik Kuvvet Şube Müdürü Engin Ekinay ve polisler katıldı.

Kaynak: AA

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.