Ağrı Haber

Vali Canbolat Emir Sultan Parkı ve Hakkari Evini Ziyaret Etti

Gündem

Hakkari Valisi Yakup Canbolat, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü bahçesine yapılan Emir Sultan Parkı ve Hakkari Evi'ni ziyaret etti. Canbolat,...

Hakkari Valisi Yakup Canbolat, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü bahçesine yapılan Emir Sultan Parkı ve Hakkari Evi'ni ziyaret etti.

Canbolat, beraberinde Cumhuriyet Başsavcısı Altuğ Kürşat Şahin, Vali Yardımcısı Bekir Abacı, İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Demiray Demirci ve İl Emniyet Müdürü Resul Holoğlu ile birlikte Hakkarililerin hizmetine sunulan Emir Sultan Parkı ve Hakkari Evi'ni ziyaret etti.

Burada basın mensuplarına açıklamada bulunan Vali Canbolat, Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünün bahçesinde yapılan parkın 1 milyon 200 bin liraya mal olduğunu söyledi.

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılması itibariyle bu parkın adının Emir Sultan Parkı ve Hakkari Evi olduğunu ifade eden Canbolat, "Geçen sene yapımına başlanan bu parkımız kış sezonu itibariyle bitmişti. Kiralama usulüyle özel olarak işletilen olan bu parkımız inşallah Hakkari'mizin sosyal ve kültürel hayatına katkıda bulunacak bir mekan olacaktır. Bu parkımız 2,5 dönüm arazi üzerine kurulu ve içerisinde de Hakkari evinin tipik özelliklerini yansıtan 2 katlı bir evimiz var. Burayı Hakkarili vatandaşlarımızın ve dışarıdan gelen misafirlerimizin hizmetine sunmuş bulunuyoruz. Hakkari’mize hayırlı ve güzel hizmetlere vesile olmasını temenni ediyorum. Bursa Büyükşehir Belediyesine de bu büyük katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz. İlimiz için de bir prestij yeri olduğunu düşünüyorum. Hakkarili vatandaşlarımız aileleriyle ve çocuklarıyla buraya gelebilir, gönül rahatlığıyla buradan hizmet alabilir, eğlenebilirler ve dinlenebilirler" şeklinde konuştu.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.