Ağrı Haber

Vali Canbolat, Yüksekova'da incelemelerde bulundu

Gündem

 Hakkari Valisi Yakup Canbolat, ziyaret ettiği Yüksekova ilçesinde çeşitli incelemelerde bulundu. İlk olarak Yüksekova 3. Piyade Tümen...

HAKKARİ - Hakkari Valisi Yakup Canbolat, ziyaret ettiği Yüksekova ilçesinde çeşitli incelemelerde bulundu. 

İlk olarak Yüksekova 3. Piyade Tümen Komutanı Tümgeneral Halil İbrahim Ergin'i makamında ziyaret eden Canbolat, ardından Yüksekova Kaymakamı İbrahim Çenet'i ziyaret etti.

Buradan da beraberindekilerle İlçe Emniyet Müdürlüğüne geçen Canbolat, 4 Ağustos'ta bölücü terör örgütü mensuplarınca Yüksekova İlçe Emniyet Müdürlüğü ek hizmet binasına yapılan saldırı hakkında bilgi aldı. Özellikle saldırının yapıldığı ek hizmet binasında incelemelerde bulunan Canbolat, burada bir araya geldiği görevli polis memurlarına geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Kamu düzeninin, toplumun huzur ve güvenliğinin sağlanması için yoğun fedakarlıkla çalışan bütün personeli tebrik eden Canbolat, bütün çalışmaların demokratik hukuk zemininde yürütüleceğini, bu hain ve kalleş örgütün sonunu getirene dek mücadelenin kararlılıkla ve sürekli devam edeceğini, saldırıların güvenlik güçlerini asla yıldıramayacağını vurguladı.

Bölücü terör örgütü mensuplarınca 28 Temmuz'da ilçe merkezindeki İpekyolu Caddesi'nde bulunan Adliye Lojmanlarına yapılan saldırıyla ilgili de bilgi alan ve geçmiş olsun dileklerinde bulunan Canbolat, Yüksekova Cumhuriyet Başsavcısı Turgut Türkmen'i de makamında ziyaret ettikten sonra ilçeden ayrıldı.

Vali Canbolat'a, Cumhuriyet Başsavcısı Altuğ Kürşat Şahin, İl Jandarma Komutanı Albay Yavuz Özfidan ve İl Emniyet Müdürü Resul Holoğlu da eşlik etti.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.