Ağrı Haber

Hamur Belediyesi Halka Ücretsiz Maske Dağıttı

Hamur

Hamur Belediye Başkanı Cezmi ERGÜL´ün verdiği talimatla Hamurda 2000 adet ücretsiz maske dağıtıldı.

Corona virüs ( Covid-19 ) Tedbirleri Kapsamında Hamur Belediyesi tarafından herkese ücretsiz maske Dağıtımı yapıldı. Zabıta Ekipleri tarafından dağıtılan maskeler vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandı.

 İlçe halkı son zamanlarda maske bulmakta sıkıntı yaşadıklarını bu nedenle Başkan Cezmi ERGÜL´e ücretsiz dağıtılan maskeler için teşekkür ettiklerini belirttiler.

Hamur Belediye Başkanı Cezmi ERGÜL yaptığı açıklamada; Elimizden geldiğince imkanlarımız doğrultusunda Halkımızın Sağlığı için ücretsiz bir şekilde 2000adet Maske dağııtık. Ayrıca gıda dağıtımına devam edeceğini daha öncede bütün resmi kurumların girişine birer dezenfektasyon istasyonu kurduklarını, vatandaşlarımızdan ihtiyaç sahibi olanlara gıda ve nakdi yardım yapıldığını, özellikle vefa sosyal destek grubu ile birlikte hareket edilerek 65 yaş üstü vatandaşlarımıza her türlü desteğin sağlandığını ve bundan sonrada bu desteklerin süreceğini belirtti. 

Açıklamasına devam eden ERGÜL, Benim halkımdan ricam çok gerekmedikçe dışarıya çıkmasınlar ve evlerinde kendilerini izole etsinler; diyerek #BİZBİZEYETERİZTÜRKİYEM Sloganına vurgu yaptı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.