Ağrı Haber

Iğdır'da minibüsçüler arasındaki yolcu kavgası

Gündem

Müşteri alma tartışması üzerine çıkan ve bir kişinin ölümüyle sonuçlanan kavgaya ilişkin bir kişi tutuklandı

Iğdır'da minibüs şoförleri arasında müşteri alma tartışması üzerine çıkan ve bir kişinin öldüğü 7 kişinin de yaralandığı kavgaya ilişkin bir kişi tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, Iğdır Emniyet Müdürlüğü ekipleri, üç gün önce Melekli ve Özgür Mahallesi minibüs duraklarında çalışan şoförler arasında yolcu kapma konusunda çıkan ve minibüs şoförü Mehmet Ukuş'un ölümüyle sonuçlanan kavgayla ilgili incelemesini tamamladı. 

Olay yerinde bulunan tabanca ve kesici aletleri inceleyen polisler, Ukuş'un ölümüne sebebiyet veren merminin aynı kavgada yaralanan Zülal A'nın üzerindeki silahtan çıktığını tespit etti. 

Kavganın ardından hastaneye kaldırılan Zülal A, tedavisinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Öte yandan, kavgaya karışan minibüs şoförleri de bir süre çalışmama kararı aldı.

Iğdır Devlet Hastanesi önünde karşılıklı kurulan Melekli ve Özgür Mahallesi minibüs duraklarında çalışan şoförler arasında yolcu kapma konusunda 10 Nisan Cuma günü tartışma çıkmış, tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine her iki duraktaki şoförler birbirlerine silah, bıçak ve satırla saldırmıştı. Kavga sırasında minibüs şoförü Mehmet Ukuş, başına isabet eden mermiyle hayatını kaybetmiş, 7 kişi de yaralanmıştı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.