Ağrı Haber

İnönü Üniversitesi rektör adayı Prof. Dr. Ahmet Kızılay, projelerini anlattı

Gündem

Bir restoranda basın toplantısı düzenleyen Kızılay, İnönü Üniversitesi'ni bilim, sanat ve spor alanında uluslararası düzeyde saygın bir üniversite yapmak için rektör adayı olduğunu belirterek,

İnönü Üniversitesi rektör adayı Prof. Dr. Ahmet Kızılay, projelerini anlattı.

Bir restoranda basın toplantısı düzenleyen Kızılay, İnönü Üniversitesi'ni bilim, sanat ve spor alanında uluslararası düzeyde saygın bir üniversite yapmak için rektör adayı olduğunu belirterek, Türkiye Cumhuriyetinin 100. yılında İnönü Üniversitesi'ni saygın bir dünya üniversitesi yapmak istediğini kaydetti.

Hedefinin üniversitenin bütün birimlerinin yüksek standartları yakalaması olduğunu aktaran Kızılay, "İnönü Üniversitesi şehre, bölgeye ve ilkeye bilgi, değer ve strateji üreterek öncülük edecektir. Bilimsel çalışmalar ve kaynak eserler üretmeye odaklanacaktır. Girişimci ve yenilikçi üniversite sıralamasında ön sırada yer almak için seferber olunacaktır." dedi.

Kızılay, sağlık alanında üniversiteyi Türkiye'nin en iyi merkezi yapmak ve ülkenin en donanımlı kanser merkezini kente kazandırmak istediklerini söyledi.

 

 

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.