Ağrı Haber

Malatya Büyükşehir Belediyesinin yol çalışmaları

Gündem

Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Karakavak-Tecde bölgesinde yürüttükleri çalışmalar kapsamında 1,5 kilometresini açtıkları yeni bulvarda asfalt çalışması yapıyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi, yol açma ve yapım çalışmalarına devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Karakavak-Tecde bölgesinde sağlıklı ve modern gelişmenin önünü açmak için birçok çalışma yürüten Malatya Büyükşehir Belediyesi, yeni yol açma, genişletme ve asfaltlama çalışmalarını sürdürüyor.

Bölgede Büyükşehir Belediyesince açılan 3 bin 300 metre uzunluğunda, 50 metre genişliğindeki yeni bulvarın 1,5 kilometrelik bölümünde asfaltlama çalışmaları yürütülüyor. Ekipler, yolu sıcak asfaltla kaplıyor.

Yolun Karakavak bölgesi sınırlarında kalan yaklaşık 2 kilometrelik bölümündeyse şuyulandırma çalışmaları devam ediyor.

Bulvara çeşitli bağlantı yolları da açan Büyükşehir Belediyesi, Tecde Figen Sokak'ta 500 metre uzunluğunda 35 metre genişliğinde yeni bir bağlantı yolu daha açtı.

Tecde Mahallesi Muhtarı Ali Yiğit, Büyükşehir Belediyesinin Tecde bölgesinde önemli işler yaptığını belirterek, Çevre Yolu'na ulaşması hedeflenen yolda yürütülen çalışmalar için Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır'a teşekkür etti.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.