Ağrı Haber

Malatya Genel seçime doğru

Gündem

AK Parti Malatya milletvekili adayları Bostanbaşı sakinleriyle bir araya geldi

MALATYA - AK Parti Malatya milletvekili adayları 7 Haziran seçim çalışmaları kapsamında Bostanbaşı Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.

AK Parti Malatya İl Başkanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, Bostanbaşı Mahallesi Akkent Sitesi'nde düzenlenen toplantıda, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, AK Parti Malatya milletvekili adayı Bayram Taşkın ile Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat vatandaşlarla bir araya geldi.

Burada konuşan Çalık, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu eleştirerek, "Kılıçdaroğlu’nu tanıyor musunuz? Kılıçdaroğlu Başbakan olmak istiyormuş. Biz de dedik ki '23 Nisan’da gel Başbakan bir günlüğüne koltuğunu versin.' Kılıçdaroğlu her şeyi hayal olarak gördüğü gibi Başbakanlıkta da hayal görüyor ve sizlere kurduğu hayaller gibi vaatlerde bulunuyor. Bol keseden atıyor. Biz CHP Genel Başkanının hayal kurma özgürlüğünü kesinlikle kısıtlamıyoruz" ifadelerini kullandı.

Taşkın da Türkiye'de küllenen siyasi temellerin yeniden yeşerebilmesi ve milletin istikametinde devam edebilmesi için 7 Haziran'ın büyük önem arz ettiğini kaydetti.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.