Ağrı Haber

Malatya'da Zabıta Denetimleri

Gündem

Malatya Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı, vatandaşların daha sağlıklı, güvenli ve hijyenik gıda tüketmeleri, şehir merkezinde...

 Malatya Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı, vatandaşların daha sağlıklı, güvenli ve hijyenik gıda tüketmeleri, şehir merkezinde trafik akışı bakımından daha rahat hareket edebilmeleri amacıyla denetimlerini sürdürüyor.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, zabıta ekipleri, ramazan ve Ramazan Bayramında rutin denetimlere ilave olarak bir dizi tedbirler alarak vatandaşların huzur ve güven içerisinde alış veriş yapmalarını, ziyaretlerini gerçekleştirmelerini sağladı.

Zabıta Daire Başkanlığına bağlı motorize, yaya, mobil ve resmi ekipler tarafından denetimler sürerken, kurallara uymayanlar hakkında yasal işlemler yapılıyor.

Öte yandan dilencilerle ilgili denetimler de aralıksız sürdürülüyor. Yakalanan dilenciler hakkında yasal işlem yapılırken, yetkililer, insanların dini ve vicdani duygularını istismar edenlere karşı vatandaşların da daha duyarlı olmaları istedi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.