Ağrı Haber

Mezarlıklara fidan dikiliyor

Gündem

Malatya Büyükşehir Belediyesince, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü (İŞKUR) ortaklığında mezarlıklara fidan dikimi gerçekleştiriliyor.

MALATYA (AA) - Malatya Büyükşehir Belediyesince, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü (İŞKUR) ortaklığında mezarlıklara fidan dikimi gerçekleştiriliyor.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından bugüne kadar il genelindeki mezarlıklara 150 bin dolayında fidan dikimi gerçekleştirildiği belirtildi.

İŞKUR ortaklığında Toplum Yararına Program projesi çerçevesinde il sınırları dahilindeki mezarlıkları ağaçlandırmak amacıyla her mezarın başına bir ağaç dikilmesinin hedeflendiği kaydedilen açıklamada, bu hedef doğrultusunda başta şehir merkezindeki mezarlıklar olmak üzere, ilçe ve kırsal mahallelerdeki mezarlıklara 10 binlerce fidan dikileceği vurgulandı. 

İlkbahar mevsimi dolayısıyla fidan dikim çalışmalarının yoğun bir şekilde sürdüğü ifade edilen açıklamada, mezarları ziyarete giden vatandaşlardan, dikilen fidanları sulamaları istendi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.