Ağrı Haber

Toplu Taşıma Araçlarında Yankesicilik İddiası

Gündem

Malatya'da yankesicilik iddiasıyla yakalanan zanlının üzerinden 7 ildeki toplu taşıma araçlarında kullanılan elektronik kartlar bulundu

Malatya'da toplu taşıma araçlarında yankesicilik yaptığı iddia edilen zanlı yakalandı.

Alınan bilgiye göre, toplu taşıma araçlarından hırsızlık yapıldığı yönündeki ihbarları değerlendiren Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, bir kişinin toplu taşıma aracında yankesicilik yaptığını belirledi.

Zanlının kente başka bir ilden gelmiş olabileceğini tahmin eden ekipler, oteller ve Malatya Şehirlerarası Otobüs Terminali güvenlik kameralarını inceledi.

Kameralardan kimliği belirlenen A.A (59), toplu taşıma aracında yankesicilik yaparken suç üstü yakalandı.

Zanlının üst aramasında Ankara, İzmir, İstanbul gibi 7 ile ait toplu taşıma araçlarında kullanılan elektronik kart bulundu.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen A.A, tutuklandı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.