Ağrı Haber

Ağrı Patnos'ta Sokak Ortasında Namus Cinayeti

Patnos

Ağrı'nın Patnos ilçesinde yaşanan olayda Emine N. isimli kadın sokak ortasında başından vurularak öldürüldü. Kadının kocası Özkan N. gözaltına alınırken soruşturma devam ediyor.

Ağrı'da bir kadın sokak ortasında öldürüldü

Ağrı'nın Patnos ilçesinde Emine N. (35), sokak ortasında başından vurularak yaşamını yitirdi. Emine N.'yi eşinin öldürdüğü belirlendi. Karısını öldürüp kaçan koca yakalandı.

Olay, saat 09.30 sıralarında Ağrı Caddesi'nde meydana geldi. Evli ve 1 çocuk annesi olduğu öğrenilen Emine N., kaldırımda yürürken silahlı saldırıya uğradı. Başına 2 mermi isabet eden Emine N., kanlar içinde yere yığıldı.

İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlileri, yaptığı kontrolde Emine N.'nin yaşamını yitirdiğini belirledi. Emine N.'nin cansız bedeni, savcılık incelemesinin ardından Patnos Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. 

KOCASI ÖLDÜRMÜŞ

Emine N.'yi, eşi Özkan N.'nin (28) öldürdüğü belirlendi. Polis ekipleri, olay sonrası kaçan Özkan N.'yi ilçede yakalayıp gözaltına aldı.

Emine N. ile eşi Özkan N. arasında bir süredir anlaşmazlık olduğu ve eşini aldattığı öne sürüldü. Emine N.'nin yaklaşık 2 aydır Patnos'taki sığınma evinde kaldığı belirtildi.

Yorumlar (10)

Uygar merol 5 Yıl Önce

Hiçmi vicdanın sızlamadı.

Osman durna 5 Yıl Önce

Bir can almak bu kadar kolaymı. Yıllardır bitmiyor ülkede bu sorun. Bitmesini diliyorum.

Adı yok 5 Yıl Önce

Allah bilir ya kadının hiç bi suçu yoktu da eski kocasının hirsina kurban gitti üstüne bide olusune iftira atıldı ki buda yeni moda oldu. Kadın sığınma evine öyle herkesi almıyorlar belli ki kadın zulm goruyormus devlet himayesine almış. Yazık. Öldürmüş bide kaçıp saklaniyor ben adamım öldürdüm demeyi biliyorsunda saklanmak yerine meydanda gezmeyi niye bilmiyorsun.

Ararat 0 5 Yıl Önce

Asiret gelini olan kadinlar vs kizlar bunu cok iyi bilenlerdir ve bunu bilerek gidip kocasini aldatan kadinlar vardir kocalari namuslarini diyerek temizliyorlar ne gerek var git bosan

Mero 5 Yıl Önce

Bosaydi keske bune boyle erkek aldatiyor bir cicekle affediliyor kadin yanlislikla kafasini kaldiriyor kafasina mermiyi yiyiyor Allahim affet diyor

Mehmet Algür 5 Yıl Önce

Kadın benim komşum kocasının suçu yok karısı onu aldattı

ADSIZ 5 Yıl Önce

KOCASINI BEYENMIYEN ÖLMEDEN ÖNCE BEYENDIĞ P....GİDESE KİMSE KATİL OLMAZ

Merve çiftçi 5 Yıl Önce

Bide yorumlarda kadını tanıyorum kocasını aldattı kocasının suçu yok diyor. Ulan m*l herif öldürmeyi nasil suçsuzluk olarak görürsün. Bu nasıl bi beyin?

Sanane 5 Yıl Önce

Eee aldatmış olsa da boşanmak diye bir şey var demi? Öldürdü de ne oldu? "Namusu temizlendi" filan dersiniz şimdi. Beyninizi peynir ekmekle yemekten vazgeçin! Kadınlara yapılan fiziksel, sözel her şiddet hiçbir şeyi değiştirmez. Beynini peynir ekmekle yiyen insanlar, namusu temizlemek diye bir şey yok! Allah'ın verdiği canı Allah alır. Yaradan rabbim ona diğer tarafta sorucak. Ayrıyeten size de sorucak hesabını merak etmeyin çünkü yanlış bir davranışı destekliyorsunuz. Bir de diğer taraftan bakın. Ya aldatmamışsa? Ve ortada kalan çocuk? Ve bir kadın sokak ortasında bile öldürebiliyorsa halimiz vahim. Kadının ve erkeğin yaptığı hiçbir suçun (birini öldürmek hariç) cezası ölüm değildir. Ama kadın cinayetinin cezası idam olsa Türkiye de kadın cinayeti azalır hatta yaşanmaz belkide. Ve o adam eğer karısı onu aldattıysa neden öldürüp kaçıyor? "Adamım" diyorsunuz ya adamsanız niye kaçıyorsunuz veya size gücü yetmeyecek bir kadına zarar veriyorsunuz? Adamlık her erkeğin harcı değil! Ve o kadın neden sığınma evinde kalmış sizce?

Mehmet Algür 5 Yıl Önce

Merve çiftçi laflarına dikkat et gerizekalı oruspu

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.