Ağrı Haber

AK PARTİ AĞRI İL BAŞKANLIĞINDAN BASIN AÇIKLAMASI

Siyaset

Son zamanlarda bazı yerel basın yayın sitelerinde Ak Parti Ağrı İl Teşkilatının görevden alındığına dair gerçek dışı ve mesnetsiz haberler yapılmaktadır.

Son zamanlarda bazı yerel basın yayın sitelerinde Ak Parti Ağrı İl Teşkilatının görevden alındığına dair gerçek dışı ve mesnetsiz haberler yapılmaktadır. 

 

Bu tür haberler tamamen maksatlı ve teşkilatımızın moral ve motivasyonunu bozmaya yöneliktir. Bizler Ak Parti Ağrı ailesi olarak birlik ve beraberlik içerisinde hak için ve halka hizmet etme gayreti ile çalışıyoruz. Fitne-Fesat odakları İl Başkanımızı ve Teşkilatımızı karalayarak amaçlarına ulaşamayacaklardır. Bizler herşeyden önce bu işe dava gözüyle bakıyoruz. Dava adamı olmanın da zor olduğunun bilincindeyiz. Dolayısıyla Ağrı halkının ve bizlere gönül veren teşkilat mensuplarımızın bilmesini isteriz ki biz hiçbir zaman mevki ve makam peşinde koşmadık, temsil ettiğimiz anlayışı onurumuz ve şerefimiz bildik diklenmeden dik durduk, bu kutsal yolculuğumuzda dua ve desteklerini esirgemeyen herkese müteşekkiriz ve aynı şekilde devam ediyoruz.

 

Kahve köşelerinde ve çıkar peşinde koşanlar, koltuk sevdalısı olanlar Ak Parti gibi ismiyle müsemma olan böyle bir davayı sizin o kötü emellerinize kurban etmedik ve ettirmeyeceğiz. Bizler Genel başkanımız sn.Recep Tayyip Erdoğan ve Genel Merkezimizin talimat ve destekleriyle görevimizin başındayız. Başımız dik, alnımız ak birşekilde durmak yok yola devam diyoruz. Bu yalan ve gerçek dışı haberlere itibar etmeyin. Basına ve Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.