Ağrı Haber

Ak Parti Heyeti Ağrı Seçim Çalışmalarına Hız Verdi

Siyaset

Ak Parti Ağrı İl Başkanı Av. Abbas Aydın, Ağrı Belediye Başkan Adayı Hasan Arslan ve Parti Teşkilatı ile birlikte Esnaf ve sivil toplum örgütlerini ziyaret etti.

Ak Parti Ağrı İl Başkanı Av. Abbas Aydın, Ağrı Belediye Başkan Adayı Hasan Arslan ve Parti Teşkilatı ile birlikte Esnaf ve sivil toplum örgütlerini ziyaret etti.

 

Esnafı iş yerlerinde ziyaret eden Ak Parti İl Başkanı Abbas Aydın, Belediye Başkan Adayı Hasan Arslan ile parti yöneticileri esnafın sorunlarını dinleyip çözüm konusunda yapılması gerekenleri not aldılar.

 

Ayrıca Esnafa projeleri hakkında bilgi veren heyete başkanlık eden il başkanı Abbas Aydın halka sundukları projelerin çok beğenildiği ve önümüzdeki dönemde sundukları bu projelerin hayata geçirilmesi konusunda bizzat kendisinin takip edeceğini söyledi. Başkan AYDIN Allahın izniyle yeniden Ak Parti ile birlikte önümüzdeki dönem Ağrı yapacağımız hizmetlerle şahlanıp hak ettiği değere kavuşacaktır. Bizim tek idealimiz bu halka hizmettir. Biz Ağrı’ya Efendi olaya değil hizmetkar olmak için bu görevleri üstlendik. Çok şükür kadirşinas halkımız da teveccüh göstererek bizi Ağrı’ya hizmet için seçiyor. ’ dedi.

 

Önemli Sivil toplum kuruluşlarından olan Memursen ve Sağlıkseni de ziyaret eden heyet, Ağrı’ya ne tür hizmetler yapıla bileceği konusunda ve projeler hakkında fikir alış verişinde bulundu. Burada da bir konuşma yapan AYDIN, “Sivil toplum örgütlerinin halkın dili olduğunu ve halkın görüşlerini en net bu örgütlerden alınabilineceğini, bu yüzden sivil toplum örgütlerinin çok önemli olduğunu belirtmek isterim.” dedi







Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.