Ağrı Haber

Savcı Sayan'dan Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin su fiyatına tepki!

Siyaset

Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından verilen suyun fiyatının yüksek olmasına tepki gösterdi. Sayan, "Allah'ın suyu neden bu kadar pahalı diye sormayanlar, fiyatı dünya piyasalarında belirlenen petrol fiyatları üzerinden hükümete acımasızca saldırıyorlar" dedi.

AK Partili Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, sosyal medya hesabından Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin su tarifesine tepki gösterdi. Petrol fiyatlarına tepki gösterenlerin Ankara'daki su fiyatlarına ses çıkarmadığını belirten Sayan, suyun bize, petrolün yabancıya ait olduğunu ifade etti.

Yaptığı paylaşımlar ve söylemlerle sık sık gündem olan Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda dikkatleri çekti. Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin sağladığı suyun pahalı olduğunu söyleyen Sayan, petrol ile suyu karşılaştırdı.

BİRİ BİZİM OLAN SU, DİĞERİ BİZİM OLMAYAN PETROL

Sayan, "Fiyatı Ankara B.Belediyesi tarafından belirlenen Allahın suyu neden bu kadar pahalı diye sormayanlar, Fiyatı Dünya Piyasalarında belirlenen Petrol fiyatları üzerinden Hükümete acımazsızca saldırıyorlar.. Anladık ikisi de pahalı. Ama biri bizim olan su, diğeri bizim olmayan petrol" dedi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.